2008-07-25
 17:17:27

lägger ner de här tror jag ..

haha har redan tröttnat på att skriva blogg, kommer nog skirva lite i omgånger eller när jag får lust helt enkelt :P
har nyss kommit hem från beachen där vi har tältat inatt, ser ut som en kräfta i ansiktet trots att jag har smörjt in mig värsta mkt.. men de har verkligen varit jätte mysigt! å imorn ska jag dricka lite me emelie o cissi, blir fler oxå men :) ha de så bra alla! får se när jag skriver nästa gång :)







2008-07-24
 08:59:43

tältning på G :)

honner inte skriva så mkt nu för vi ska snart dra iväg ner till hamnen och åka och tälta :) igår va jag o emelie och kolla på bwo, dom fick igång publiken.. alla stog typ och dansade , haha :P sen fynda jag på gina tricot, köpte en bikini (49:- del) sen handla jag två klänningar för 29:- st , så de blev bara 156:- .. bra köpt tycker jag! men vi hörs imorn, ha de så bra i solen!

2008-07-23
 12:42:07

sommarkväll :)

ikväll ska jag in me emelie och kolla på BWO , roligt roligt :D och imorn ska jag tälta me familjen och cissis familj på långsandsörarna, jätte fin strand vid havet. vi ska åka båt dit :) undra vad som händer i helgen då .. kanske ska festa på lördag, får se hur de blir med de :) jag o emelie ska nog dricka lite iaf, sen får vi se om nån gör oss sällskap :P  nu ska jag packa till imorn :)

2008-07-22
 17:21:18

hemma igen

har nyss kommit hem :) har solat och badat hela dagen. härligt! nu sitter jag och kollar på jordan & peters nya liv på tv400 , de är faktiskt kul att se på :P men jag uppdaterar nog senare, orkar inte sitta vid datan nu ..
2008-07-21
 20:40:18

fan ..

fan att de ska regna då .. segt att bara sitta inne .. men ska snart kolla på en skit bra serie jag följer. "durham cuntry," tror de stavas så, den går på 4:an :) kan lägga upp lite blandade bilder, nya och gamla får se vad de blir :P


jag och emelie töntar oss som vanligt ;P


mange o david (:


jag ser så drågad ut där, haha :P


jag som brunett sommaren 07 :P
2008-07-21
 18:36:48

sola o bada :)

imorn ska jag åka ut på klipporna och sola o bada om de blir fint väder :) jag hoppas verkligen de! det verkar som de blir de iaf.. va händer ikväll då? jaaa ingenting skulle jag tro, som vanligt då ... fast emelie hade ringt så jag ska ringa upp henne och höra vad hon hade på hjärtat :) hah. vi kanske tar en sväng ut på flotten å badar lite, vem vet ;)


2008-07-21
 15:22:39

valbo

har nyss kommit hem från valbo, har vart där med familjen :) köpte present till mamma o martin, men vågar inte säga vad jag köpte utifall dom läser de här.. man vet ju aldrig xD  köpte inget til mig själv iaf för jag vill spara pengarna, lång tid kvar till nästa studiebidrag .. :/  nu ska jag städa, är så illa tvungen ... ;S hörs sen

2008-07-20
 20:21:02

kul?

idag känns de som att jag absolut inte har gjort nånting.. inge roliga saker iaf. de är så DÖTT här i gårdskär, eller de blir ju vad man gör de till.. just nu sitter jag bara hemma framför tv:n å trökar, får väl se om nått händer senare vilket jag inte tror att de gör men ..  har iaf vart ute och gått me cissi en sväng :) imorn ska jag till stan me mamsen o papsen och handla present till lillebrur  som fyller år snart , sen måste jag handla till mamma me som fyller på lördag, har ingen aning om vad jag ska köpa faktskt. sen får vi se om jag köper nå kläder till mig själv me.


2008-07-20
 14:13:51

båttur

imorse följde jag me mamma till min morbrors frus föräldrar som bor i skutskär :P låter komplicerat kanske men.. sen va vi där en stund och va lite sociala. sen när vi skulle hem så fick jag åka båt me min morbror hem, roligare än at åka bil. men de blåste skit mkt och de va ganska höga vågor, men kul ändå :) sen har jag bara tagit de lungt när jag kom hem, finns faktiskt inte så mkt att göra .. ikväll har jag verkligen lust att hitta på nått men de brukar vara ganska dött här i
gårdskär :/ aja skriver mer senare ..


2008-07-19
 20:40:26

jaa du..

kom typ 7:a eller nått i metartävlingen :P är faktiskt ganska nöjd me de, för de va typ 30 personer som va me :) men de regna som FAN! asså jag vart skit blöt! men jag hade regnkläder med mig som tur är :P nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra , blir väl att ligga i soffan och kolla på tv..får se vad som händer senare. kanske hörs nå mer idag, vem vet :)
2008-07-19
 09:51:40

gó morron (:

har nyss vaknat, blev inte så sent igår så jag vaknade faktiskt ganska tidigt idag. de vart inge festande igår, va inte så många som va sugna på de förutom typ wicky som hade ciderväskan me sig , haha ;D du är rolig du :) vi spelade lite spel ist.

idag ska jag ta de lungt på dagen, de verkar ju bli regn så ... sen kl 17.00-19.00 är de metartävlingen, blir väl å ha regnkläder med sig :P sen efter den får jag se vad jag hittar på, blir väl antagligen att vara me några kompisar :) nu ska jag borsta tänderna, hörs väl senare ;P


None
2008-07-18
 17:37:22

:)

har nyss ätit tacos, de va skiit gott :) idag på eftermiddan åkte pappa och jag ut me båten en sväng, jag körde hela vägen ;P har ju vart ganska fint väder idag faktiskt, men jag har inte vart ute så mkt idag. eller inte solat iaf.. hade ingen lust idag bara :)  undrar hur de blir ikväll, vet inte riktigt vad som händer.. eller jag vet att de är ganska många som ska dricka men har ingen aning om vart de blir :) jag blir väl där och gör dom sällskap, men ska nog vara nykter :P imorn äre metartävling i gårdskär :) jag ska vinna hela skiten tänkte jag, eller inte xD jag HATAR att sätta på mask på kroken, så jävla vidrigt!! nu ska jag kolla lite på tv innan jag drar ut på "byn" , haha. ha de så bra ! :)


2008-07-18
 11:19:39

de va länge sen ...

man skrev i den här bloggen , haha :D fick bara för mig att börja skriva igen. Men kommer säkert tröttna efter typ några veckor eller dagar. Sån är jag :) Mkt har hänt sen jag skrev sist, men orkar inte skriva ner allt precis. Kan lägga upp lite sommarbilder så slipper jag skriva så mkt . Jaaa halva sommarlovet har gått redan, fatta fort tiden går.. Får nästan lite ångest för att man inte har gjort så mkt. Har mest tagit de lungt, solat, badat , festat och vart me kompisar :) har inte gjort av me nå pengar alls, väldigt duktigt av mig (A) ska va me cissi nu tror jag , och sen ikväll ska nog KANSKE festa, men vet inte om jag pallar, drack i onsdags :) men de skulle va kul eftersom wicky kommer hit, för hon va ju inte me i förrgår :P men ajaa får se, känner jag mig rätt så kommer jag dricka ändå.. men vi hörs senare idag tror jag :)

rolig kväll de där :)

tältning :P

familjen :)

jag o cissi <3

solar ..

jag o wille, haha