2010-02-28
 19:04:51

myys

Orkar verkligen inte skriva nå mer idag :P Älskling kommer hit nu så jag vill umgås med han, har ju inte varit med honom något idag och inte igår heller.. Så nu vill jag ha en myskväll framför tv:n :)

2010-02-28
 15:47:51

Fika

Har nyss kommit hem från Surte och Marita :) Bestämde att jag och brorsan ska åka och bada på fyrishov nästa vecka med Kajsa (våran kusin), hon är 7 år så hon tycker att de ska blir jättekul att åka och bada, men de tycker jag med! :D Får se vilken dag de blir, de bestämde vi aldrig. Snart ska jag och pappa laga mat, blir hemmagjorda köttbullar med riktig potatismos och en god brun sås :P MUMS! Älskar att laga mat! :)
2010-02-28
 11:37:10

Söndag

Jahapp då va helgen snart över, men de gör inget nästan eftersom jag har lov :) Va ut igår med älskling, Wille och Emelie. De va ganska kul, va väldigt lite folk på SOLO bara. Men ville ge de en chans iaf, kommer nog inte gå dit nå mer.. Skulle ha valt slick ist där de verkade vara överfullt :P Nu blir de lungt med festandet i 2 veckor, och om 3 veckor är ju studentkryssningen!

Ska käka någonting snart, börjar bli hungrig nu för har inte käkat nått än idag. Sen ska jag hem och hälsa på moster och "morbror" :) Ska dit och fika lite, trevlans! Skriver mer sen :)



2010-02-28
 11:07:16

Lycklig!

Köpte balklänningen igår! Den va till och med förstor så vi ska sy in den. Pappa står bakom mig och håller i den så den blir lite mer spänd, annars ramlar den av nästan :P Är jättenöjd med den!! Tänkte visa bild på den nuu :D

Inte så seriös bild men ville bara visa hur den ser ut :)  

2010-02-27
 10:30:58

Lördag

Har varit full fart i butiken på den här korta stunden! Får se om jag hinner skriva lite. Kommer ha fullt upp idag! Är hemma ungefär till 14.45 och då ska jag hinna käka och fixa mig lite innan vi ska åka och kolla på balklänningen. Direkt efter de åker vi till läkerol arena för att kolla på hockey. Sen åker vi raka vägen hem och byter om snabbt för att förfesta med Emelie och Wille. Åker med 23.05 bussen från ä-by så är inne till stan lite innan tolv :) Hoppas de kommer bli en rolig kväll utan bråk :P

2010-02-26
 17:05:08

Helg

De är 1 timme kvar tills jag slutar. Ska hem och äta tacos med mamma, pappa, Martin och Jimmy :) Sen kanske jag och älskling skulle gå hem till Jonny, Jenny och Elias och kolla på tv med dom, trevligt :) Ska ringa Emelie ikväll med och reda ut lite missförstånd, eller de vet jag inte om det är men.. :P Kul att de blir utgång imorn iaf ;D Och hockey! Och kolla på balklänningen! hahah. Ska jobba imorn med ju men de känns inge jobbigt direkt. Har ju ändå lov nästa vecka så :)

Fick en jättefin mugg av älskling igår där de stog "Jag älskar dig" och sen på insidan "I all evighet". Så gulligt av han :) <3

2010-02-26
 12:40:08

Balklänning

Ska åka och kolla på den andra klänningen som hon sålde, den kanske sitter bra ändå :) Men hade ju hellre velat haft den andra som en annan tjej köpte. Men som sagt, ska nog åka och kika på den imorn. Vill vänta med att lägga upp bilder tills de är klart :P Idag är de sista dagen här i butiken på praktiken :( Men ska hit igen och jobba imorn, men då får jag lön för de ;) Nu är de lunch som gäller skulle jag tro!

2010-02-26
 09:18:39

Faaaan!

Klänningen blev såld igår av en tjej som hade hört av sig innan mig :S Jag som så gärna hade velat haft den klänningen .. ska ringa till Gimlins idag och höra hur mkt de kostar att hyra en klänning där. Om de är någon som vet så kan ni ju skriva till mig :) Eller om ni har något annat förslag på vart man kan hyra en klänning.

Orkade inte sitta vid datan något igårkväll. Va med Jimmy, han sov hos mig med :) Imorn ska jag, Jimmy, Emelie och Wille ut på krogen, ska bli jättekul! :D Har aldrig varit ut med dom förut så de ska bli jättetrevligt!

Skriver mer senare på lunchen tror jag, ska jobba vidare som vanligt!
2010-02-25
 13:25:03

Jobb jobb ..

Min lunch är över nu  men sitter vid datan en snabbis ändå :P Ser fram emot helgen för då ska jag, Jimmy och pappa gå på brynäsmatchen :) Jobbar först på dagen 10-14. Är skit sugen på att gå ut då men ingen verkar vilja eller kan .. :/ Vill festa! Men de blir inget som vanligt säkert. Så tråkigt .. Får väl vänta tills helgen innan studentkryssningen (13/3) för då tror jag vi skulle gå ut tsm i klassen för att "värma" upp till kryssnigen ;) Längtar som fan till den :D
2010-02-25
 11:55:37

YES

Har fått svar från hon som hade en balklänning som jag var intresserad av. Så i helgen ska jag åka och pröva den :) Hoppas verkligen jag kan ha den! Den kostar 1500:- och de är ett helt okej pris tycker jag :)

Nu är de snart lunch som gäller!

2010-02-25
 07:22:01

Godmorgon!

Ligger i soffan och kollar på hockey med pappsen, ska åka till jobbet om en timma ungefär. Hoppas vi hinner se klart matchen! Har precis käkat frukost och ska snart in i duschen när de är paus, om ca 5 min :P Ska skynda mig då och försöka göra mig klar tills sista perioden.

Hoppas på at få träffa älskling ikväll.. Har inte träffats sen i söndags, eller han sov hos mig från sön-mån men då va jag inte vaken när han drog till jobbet :P Hoppas de blir mkt kunder idag på jobbet så dagen går fort! Nu ska jag in i duschen, byeeeee

2010-02-24
 21:23:08

Kyrkan

Ja då va man äntligen hemma! Har ju varit på ett föredrag på brynäs.. Va jävligt segt. De va som att gå på en gudstjänst alltså, förstog ingenting vad han sa.. Aja de är över nu :) Va kul att träffa Cissi iaf :D

Mår lite bättre idag, va ju deppig igårkväll. Men de kommer säkert att komma tillbaka igen tyvärr :P Nu ska jag kolla på skidor på tv, imorn ska jag upp tidigt och kolla på hockey ;D Sov så gott alla!


HALLELULIJA!  Ser ju ut som värsta gudstjänsten på bilden, och de va de ju typ med kan man säga, haha 


2010-02-24
 15:32:37

faan

Kom på att jag ska ju in på nått föredrag i stan ikväll .. hade helt glömt bort de .. Det är genom psykologin vi ska gå på de .. .Seeeeeegt .. Så då kommer inte jag hem före kl 21. Får ta bilen och de är ju skönt. Så idag blir de dålig uppdatering, för jag kommer säkert inte orka skriva nå mer när jag kommer hem. Nu måste jag jobba vidare.. :P
2010-02-24
 11:56:47

Jobb

Är på jobbet nu och har därför inte tid att skriva så mkt nu på dagen.. Har haft fullt upp på förmiddan. Har snart och iaf. Men skriver mer ikväll som sagt :)
2010-02-23
 21:36:06

Sova ..

Så fort skidskyttestaffeten är klar så ska jag sova, fan va skönt de ska bli! Förhoppningsvis vaknar jag upp imorn och är på jättebra humör. Kan behövas när man står i butik och ska möta alla kunder.  GODNATT!
2010-02-23
 20:17:51

Tankar ..

Har hur mkt som helst jag skulle vilja skriva av mig om nu. Men de känns inte rätt att alla ska ta del av de. De är väldigt mkt tankar i mitt huvud nu som flyger omkring. Vill bara skriva ner att men de går inte.. Alltså de är inget speciellt som har hänt just nu men ibland så mår man bara psykiskt dåligt över små grejer.

Kanske skriver mer senare om de här. Då kanske jag har lugnat ner mig lite och inser att de inte är nått att fundera över..




2010-02-23
 15:44:08

heh

Nu försvann de som tur va ;)

2010-02-23
 15:42:11

ojj

Råkade lägga upp samma inlägg igen :S vet inte hur man tar bort de heller, haha
2010-02-23
 14:33:23

Bal?

Hade egentligen inte tänkt att gå på balen men för skojs skull satt jag på blocket och kollade och då såg jag en jättefin balklänning! Den vill jag ha!! Hon som säljer den skulle höra av sig till mig sen. Kan jag ha den så köper jag den :) Måste ju fråga älskling med om han vill gå med mig, men de tror jag han vill :P De här är typiskt mig att när man kommer på nånting man vill så ska de ske på direkten, haha. Så jag håller tummarna på att jag får den här klänningen. Väntar med att lägga upp bild tills jag har prövat den :P

2010-02-23
 09:16:55

Tisdag

Har nyss öppnat butiken, de är lugnt än så länge. Så kan sitta vid datan en stund till :) Sista veckan nu på praktiken.. Nästan lite sorligt faktiskt :/ Har så roligt här med pappa och Mats ju :D Ska lätt ligga i massagestolen idag med på lunchen! Läängtar, haha.

Funderar på om jag ska sola idag efter jobbet, eller om jag gör de imorn.. Måste bli brun till studentkryssningen ju ;) Den är ju den 20 mars. Ska bli så sjuuukt kul :D Har inte köpt nå kläder än men de hinner jag nog med. Tycker inte att de finns så mkt festkläder just nu, har försökt att kika runt lite.

Nej nu måste jag jobba lite :)

2010-02-22
 18:22:44

Förkväll

Gaaaaaaaaaaaah har så tråkigt ...... Finns absolut inget att göra känns de som. Sitter och kollar på Förkväll på tv men de är inge kul .. Är sjukt täppt i näsan med för jag försöker sluta med nässpray. Har tagit de i över en vecka så måste sluta med de nu. Blir svårast att somna sen bara :/

Nu ska jag kolla på gamla bilder i fotoalbum i brist på annat! :P

Saknar mitt blonda hår ibland faktiskt ...


2010-02-22
 15:52:17

Hemma

Ja då va man hemma igen då.. Har varit i stan hela dagen och haft de trevligt med farmor och pappa :) Gick även över till Jonas en stund för han bor typ granne med farmor :P

Fyndade ett Everest-underställ på Stadium, de kan ju vara bra att ha ett sånt nu när de är så kallt. Kostade bara 198:- för de var halva priset på de :) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu .. Kanske kolla på Simpsons med brorsan.. Skriver mer senare iaf! 

De är egentligen tvärtom med färgerna, fanns inga andra bilder på de understället. Köpte rosa tröja och svarta byxor :P


      

 

2010-02-22
 09:31:39

Gävle

Nu ska jag och pappa bege oss in till stan. Skriver så fort jag kommer hem! :)  




 
2010-02-21
 19:42:03

Ge mig!

Vill ha en långhårig chihuauhua (eller hur de stavas)! Dom är så sjuuuukt söta :)



2010-02-21
 18:55:43

Söndag

Idag har jag inte gjort så mkt .. Har tagit en promenad med mamma och pappa tidigare, sen fikade vi hos mormor :) Sen så åkte jag hem till Jimmy och vart bjuden på mat där hemma. Ikväll ska jag bara ta de lungt hemma med familjen. Blir väl att kolla på skidor som vanligt ^^

Imorn ska jag och pappa in till farmor och hälsa på henne, har ju "eget arbete" på psykologin så är ledig hela dagen :D Ska även hälsa på en vän kanske :)





2010-02-21
 13:05:36

Älskling <3








2010-02-21
 11:33:10

Kissie

En blogg som jag läser varje dag är Kissies blogg. Tycker den är rolig att läsa :P Hon är ju på Cran Canaria nu och skryter lite om sitt 5 stjärniga hotell. Jämförde hennes rum med vårat som vi hade i Egypten och då va vårat MKT finare även fast de va 4 stjärnigt!


Kissies hotellrum








Mitt och Jimmys rum





2010-02-20
 21:41:35

Melodifestivalen

Har precis kommit hem från familjen Jansson :) har haft en mysig kväll där hemma, blev några glas vin och godis :) Hejjade på Timoteijs med låten Kom och dom gick ju direkt till final! Sen va de bra att Darin gick vidare med. Nu ska jag kolla på Sweet home alabama med älskling och mysa lite till :)



2010-02-20
 11:57:24

Lördag

Orkade aldrig skriva må mer igår efter att vi kom hem från Jonny och Jenny.. Hade en jättetrevlig kväll tsm med dom :) Vi kikade lite på lets dance först innan hockeyn började, sen tog vi en "paus" i hockeyn och kollade på Solsidan :P Älskar de programmet :D Elias sov hela tiden så fick inte träffa han (de är deras bebis). Men ska nog dit idag en sväng på eftermiddan :)

Idag vaknade jag och Jimmy typ vid 10 tiden, gick upp och åt frukost och sen gick vi ut på en morgonpromenad vilket jag ångrar! Va så jääääävla kallt! Blåste as mkt och de yrde snö hela tiden .. Nu sitter vi bara och myser i soffan framför tv:n. Ikväll ska vi vara hemma hos älskling familj och kolla på melodifestivalen, ska bli roligt :) Va längesen jag va där hemma.

Älskade massagefotölj! Den här spenderar jag mina luncher i på jobbet ;)

 

2010-02-19
 12:52:06

Lunch

Har varit och käkat lite och sen efter de låg jag i en massagefotölj som dom har bakom i ett rum. De är kanske hur skönt som helst! Finns massa olika program man kan ställa in. Lägger in en bild på den senare ikväll :P Har inte tid och skriva så mkt mer förns senare ikväll.

Slutar kl 18 som vanligt. Sen blir de hem och käka lite snabbt och efter de ska jag hem till Jenny och fira henne som fyllde 25 år igår :) Grattis till dig! Så jag och jimmy blir nog där en stund skulle jag tro.

Måste dra num ska prismärka lite varor nu, HEJS!
2010-02-19
 09:52:42

Järn&VVS Shopen

Är på jobbet nu så har inte tid att skriva förns vid lunch ...
2010-02-18
 17:15:16

Maaat

Är riktigt mätt nu! Har lagat panbiff i brunsås med hemmagjord potatismos, vart skitgott :D Vet inte vad jag ska hitta på nu.. Kanske spela Guitar hero som jag börjar bli riktigt duktig på nu ;) Ja de ska jag nog göra! Får se om älskling kommer hit nåt senare, tror inte de men kan ju hoppas :) han ska säkert åka skridskor .. Skulle vara ganska skönt att ta en kvällsprommis senare med, men läskigt att gå själv så jag måste hitta nån som vill göra mig sällskap :P

En bild på maten jag nyss lagat, de blev mkt godare än vad de ser ut, hahah :P


2010-02-18
 15:01:53

Katy Perry

2010-02-18
 14:18:46

Bilder

Kollar på Sverige-Tyskland matchen på tv, vet redan hur de slutar men kul att kolla ändå :) Tänkte lägga upp lite blandade gamla bilder..


Jag och Cissi på Håkans 50-års fest


Sotarfesten 07


Midsommarfest hos Tomas


Midsommarafton :)


Sista april 2008 :)


Nyår 07/08 tror jag :P


Jag och Jimmy, midsommarafton 2008 :)


Emelie och Jag sommaren 2009, SKOJJA haha, vet inte hur gammal vi va där :P


Jag och min nya moppe xD måste ha varit våren 2006


Cissi och Stampe, och sen min kanin Snuffe :)
2010-02-18
 10:46:09

Home

Jag blev hemma idag ändå.. Pappa tyckte de va bäst så. Men imorn ska jag garanterat jobba! Jimmy kom hem till mig igår, han sov kvar här med även fast han egentligen inte borde de när jag är sjuk :P Vakna av att han gick upp 5.10 men somna om ganska direkt efter de. Nu ska jag fortsätta leta efter sommarjobb ..


Bjuder på en festbild hemifrån cissi för några veckor sen ^^

2010-02-17
 15:30:19

Har tråkigt.

Va nyss in på den här hemsidan http://www.polyvore.com där man kan göra en sån bild som jag har. De är svindyra kläder men de va roligt att göra för skojs skull, fanns ganska udda och snygga kläder :P


2010-02-17
 13:30:49

Bra låt :)

2010-02-17
 13:18:51

Jobb

Har varit duktig och sökt två sommarjobb idag, eller ett va ett extrajobb typ :P Ska leta efter fler jobb nu tänkte jag.. Inte så roligt men de måste göras innan de är försent.. Ska fortsätta med de nu så skriver jag mer senare.
2010-02-17
 10:31:15

Fortfarande förkyld..

Vaknade för en stund sen och känner mig faktiskt lite bättre idag, men kanske är tillfälligt jag känner så. Har inte hostat något iaf. Dagen kommer antagligen spenderas i soffan framför tv:n med datan. Men imorn vill jag jobba faktiskt.. Föresten så va de fler än vad jag trodde som läste min blogg igår, antagligen så va de många som gick in för att läsa en gång och sen aldrig läser den igen :P haha. De kan jag förstå för jag har egentligen ett ganska ointressant liv ^^

Kan ju berätta de roliga jag fick veta igår, fast vi visste båda att de troligen skulle bli så, så jag är inte så chockad. Jimmy är ju lärling på Gävle billackering och sen i mars när den tiden går ut så blir han tillsvidare anställd vilket är skit bra! Då har vi troligen råd att flytta hemifrån i slutet av sommaren även fast jag inte har nått jobb. Får båda jobb så tvekar vi inte :) Ska nog söka några sommarjobb idag tror jag, har tre stycken som jag vet ska söka. Ska bara skriva om mitt personliga brev lite först. Nu ska jag borsta tänderna :)



                                                                                                      




2010-02-16
 21:53:36

Drömmer mig tillbaka ..

                                    



                                               

                                     



                                                                         
2010-02-16
 20:40:58

ensam ..

Känner mig extremt ensam på nåt sätt även fast jag sitter här med mamma, pappa och brorsan och kollar på tv. Sen messade jag med Jimmy nyss i hopp om att bli gladare, men inte vart jag de, snarare tvärt om. Han gick upp 3 imorse för att åka till jobbet så de kanske va därför jag inte fick den respons jag ville..Han va jävligt trött och skulle sova kl 20 sa han. Sen tror jag att hans mamma hörde när jag sa en grej om henne i telefon när jag snackade med jimmy, han säger såklart att hon inte hörde men jag är nästan säker på de eftersom han upprepade de jag sa högt :S får hoppas på de bästa ;D Men egentligen så sa jag inget taskigt så de är lugnt.. hehe..

Vet inte vad jag ska hitta på nu riktigt, blir väl att sitta vid datan.. kanske slänger upp nå bilder eller nåt sen. Är så dålig på att ta bilder men ska försöka bli bättre :) skriver mer sen tror jag!
2010-02-16
 18:24:47

Back again!

Då va man tillbaks till gamla bloggen igen. Va ett bra tag sen man blogga sist, typ i somras eller något. Men känns ändå kul att börja igen! Får se om jag får några läsare bara, haha :)

Idag har jag bara jobbat halvdag eftersom att jag är så förkyld, inte så kul att hosta och snora framför kunderna.. Så tog tåget till skutskär och sen fick jag ta mammas bil hem eftersom de inte gick någon buss som passade. Har spelat guitar hero hela eftermiddan typ :P Får se om jag gör ett nytt försök att jobba imorn eller om jag blir hemma en dag till, lutar åt att vara hemma om jag ska vara ärlig. Pratade nyss med älskling i telefon och fick höra en rolig sak! Nu vart ni nyfikna va? Kanske berättar sen ;) Ska inte vara med Jimmy idag för jag vill inte smitta han. Det blir jämt så att jag blir sjuk först och smittar han och sen när jag blivit frisk så smittar han mig så jag blir sjuk igen, inge kul och de vill jag unvika den här gången!

Kommer lägga upp musik som jag tycker är bra lite då och då tänkte jag :) Kanske uppdaterar senare efter "Halv åtta hos mig", älskar de programmet! Vet inte om jag har nå mer och skriva ändå, men då får vi se sen :)