2010-03-14
 14:56:11

Seriöst ..

Orkar inte blogga.. Har ändå inget intressant att skriva.. Och de som kanske är intressant att läsa vill jag inte skriva ner här. Skulle kunna skriva så jäävla mkt jag vill få ur mig men de går tyvärr inte..
2010-03-13
 09:58:01

Lördag

Godmorgon!
Vaknade ganska tidigt imorse. Älskling har åkt iväg för att jobba, även fast de är lördag. Idag ska jag bara ta de lugnt, ska sola eftersom de är så fint väder ute :) Ikväll ska vi hem till familjen Muhr, vi ska käka och kolla på finalen i melodifestivalen. Innan ska jag och cissi basta och dricka några cider :) Ska bli myys. Hoppas Timoteij eller Erik Saade vinner :D


2010-03-12
 17:23:24

Fyllespecial

Tänkte bjuda på ett antal bilder där jag är något påverkad, ser skit ful ut men de bjuder jag på! haha

 
 






2010-03-12
 17:09:01

Fredagsmys

Snart kommer älskling hem till mig och då ska vi baka pizza :) Mamma o pappa har åkt in till stan för att käka på restaurang bara dom två. Sen ska vi väl kolla lite på tv, de är ju solsidan ikväll :D Sen nån gång senare ska vi åka och hämta dom antingen i stan eller i högmo. Måste ju ställa upp och vara chaffis för dom någon gång jag med, vet inte hur många gånger dom har hämtat mig sent på kvällen/natten :)


2010-03-12
 11:03:31

Tv4

Har nyss slängt in en ansökan till tv4 om att få komma med i Halv åtta hos mig :) Älskar att laga mat och tycker de programmet är skit roligt om inspererande. Så nu är det bara att hålla tummarna! Har äntligen blivit klar med psykologin med.. Nu ska jag sminka mig och byta om. Ska åka om 45 min ungefär ..


2010-03-12
 09:48:32

Fredag

Hade riktigt roligt igår i huvudstaden :) Gick först på vildmarksmässan och båtmässan, efter de så var vi på studiebesök på sturekompaniet, där fick vi se alla olika barer och dansgolv, veta hur mkt de dyraste champagnena kostade, hur mkt folk spenderar varje kväll där och mkt mer :) Väldigt intressant faktiskt! Sen blev de en shoppingrunda. Köpte bara en handväska, är stolt över mig själv som kunde hålla i plånboken, haha! Måste ju spara pengar till kryssningen nästa helg.. Kl 19 gick vi på teater på dramaten, den va väl sådär.. :P

Eftersom vi kom hem så sent igår så fick vi komp på förmiddan, så börjar inte förns 12.25. Ska ta bilen till skolan idag eftersom både mamma och pappa är ledig idag och då behöver inte dom ha någon av bilarna. Jag och brorsan slutar samma tid idag med så då kan ju båda komma hem lite tidigare :) Ikväll ska jag vara med Jimmy iaf, saknar han så mkt! <3 

Nu måste jag plugga tyvärr :/ Har inte gjort klart psygologin än :S Sista inlämningsdagen idag så jag måste ta tag i de nu!!
2010-03-11
 08:10:00

:)

Mot Stockholm!! :D
2010-03-10
 15:53:30

Onsdag

Äntligen hemma från skolan! Slutade 13.45 men kom inte hem förns nu .. Men så äre att bo i buschen.. Imorn ska vi åka till Stockholm med klassen, ska bli skit kul :D Ska gå på studiebesök på sturekompaniet, shoppa och gå på teater på kvällen :) Vi åker halv 9 och kommer hem 22.30 typ. Så blir borta heela dagen! Nu ska jag läsa Se&Hör som jag hittade i brevlådan nyss ;)
2010-03-09
 20:49:09

<3

Åhhh vad jag saknar Jimmy just nu .. Vi kommer inte hinna träffas något idag heller :/ Vill inte sova själv, sover mkt bättre när jag har älskling som håller om mig <3

2010-03-09
 17:57:47

Bilder

Tänkte lägga upp lite blandade bilder som cissi skickade till mig :)

Jag knoddar lite i skolan :P



Cissi och jag :)



ONYKTER!



hahahahahha xD



Fannie och jag på Eckerölinjen



Jag, Fannie och Cissi:)





Kommer upp mer bilder en annan dag :)


2010-03-09
 14:52:08

Tisdag

Hejsan! Idag hade vi bara en lektion, började 10.30 och slutatde typ halv tolv. Skönt! Ikväll ska jag och cissi kika på "hockey bockey" eller hur de stavas, haha. Jimmy ska spela så de ska bli kul att kolla :) Annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Känns skönt att bara ta de lugnt lite också. Har egentligen ganska mkt plugg i psykologin jag måste göra men jag skjuter upp de ett tag till ;)

2010-03-08
 17:41:08

Segt!

Tog en evighet innan jag kom in på blogg.se, skit segt! Tänkte bara göra ett kort inlägg. Har varit i skolan idag iaf, va kul att träffa alla igen :) Kom hem för lite mindre än en timme sen, då käkade jag först och sen ringde jag min frissa och bestämde att hon skulle göra min frisyr till balen :) Ska kolla på hockey hemma hos morfar sen som vanligt, haha.


Gammal bild på Cissi, Fannie och mig :)
2010-03-08
 17:40:49

Segt!

Tog en evighet innan jag kom in på blogg.se, skit segt! Tänkte bara göra ett kort inlägg. Har varit i skolan idag iaf, va kul att träffa alla igen :) Kom hem för lite mindre än en timme sen, då käkade jag först och sen ringde jag min frissa och bestämde att hon skulle göra min frisyr till balen :) Ska kolla på hockey hemma hos morfar sen som vanligt, haha.


Gammal bild på Cissi, Fannie och mig :)
2010-03-07
 16:01:09

Promenad

Va roligt att träffa farmor idag :) Vi åkte till blomsterlandet och köpte blommor med henne också. Sen när jag kom hem så tog jag en promenad med cissi, längesen vi träffades nu.. eller ja några veckor sen typ ;) Nästa helg ska vi hem till dom och kolla på finalen i melodifestivalen iaf :) Orkar inte sitta vid datan nå mer .. Ska vara med älskling ist :)
2010-03-07
 10:12:34

Söndag

Godmorgon! Skrev inte så mkt igår, för satt inte vid datan någonting typ :P De vart en lugn hemmakväll igår iaf. Vaknade kvart över 9 idag igen :S Vaknar samma tid jämt.. Men somna ganska tidigt igår med, fattar inte varför vi är så trötta när vi ska kolla på film.

Snart ska jag, mamma, pappa och Martin åka in till farmor och hälsa på henne, blir även bjuden på lunch med :) Jimmy stannar hemma för han vill åka skridskor. Ska borsta tänder och sånt nu :P


2010-03-06
 12:28:31

Lördag

Hej på er! Älskling och jag vaknade kvart över 9 idag, sen efter att vi käkat frukost tog vi en promenad i de härliga vädret :) Har suttit på altanen och solat lite med, men ska ut igen och sola lite till tänkte jag. Senare blir de hockey hemma hos morfar. Efter matchen får vi se vad som händer, har inga speciella planer. Ska vara med Jimmy iaf :) 

Sötnosen Elias :) <3 Han hoppade hela tiden så de va svårt att få nått kort som inte va suddigt (tog med mobilen) :P

  
2010-03-05
 21:45:36

Mys

Orkar inte skriva nått ikväll. Kan kortfattat berätta att jag och älskling har varit barnvakt till Elias i några timmar, han låg och sov i min famn hela tiden typ, jättemysigt! :) Nu sitter jag och Jimmy och kikar på solsidan, så jävla roligt :D Ha en bra fredagskväll alla!
2010-03-05
 14:41:35

Sol :)

Har skottat bort all snö från altanen så man kan sitta där och sola :P Sen satt jag en stund och njöt av de underbara vädret! Tror Jimmy kommer hit om en stund, han visste inte riktigt när han skulle komma hem. Vi har inte bestämt oss om vi ska gå på bio ikväll eller inte .. Har reseverat två platser på Alice i underlandet. Får se hur de blir, men jag vet inte om jag känner för de just idag. Annars blir de en myskväll hemma hos mig bara :)

            
2010-03-05
 10:00:56

Huvudvärk ..

Hade en jätterolig kväll igår! Amanda och Bettan lärde mig något nytt ölspel som vi spelade ganska länge, och effektivt va de :P Va mkt folk ute igår, nästan lite för mycket.. Pappa hämtade mig i stan :) Sen när jag kom hem så kröp jag ner bredvid älskling som låg och sov i min säng, myys. Somna skirfort, kanske på 1 min. Så blir de när man är alkoholpåverkad!

Nu ska jag ligga och kolla på tv, mår inte så jättebra ..

2010-03-04
 18:42:03

UTGÅNG!

Om 25 min går bussen mot Gävle :) Blir förfest hemma hos Tosse (Amandas kille) sen får vi skjuts ner till slick tror jag :P Trodde verkligen inte att de skulle bli utgång för mig idag men tack vare min käre far som hämtar mig inne i stan inatt så vart de så ;D Åhh han är så snäll verkligen! Han ska ju upp och jobba imorn med. Nej nu hinner jag inte skriva nå mer, ha de så kul ikväll för de ska jag ha :D


Förlåt för att ja inte kan vara med dig ikväll älskling som vi hade bestämt :/ Älskar dig mest Jimmy! <3




2010-03-04
 16:33:55

Sola

Har nyss kommit ut från duschen. Gick och solade för ett tag sen, men fan va de blåste ute! Solade i 30 min, så nu är man tomat i ansiktet, haha. Svider lite med faktiskt. Vart snyggt när de vita i trosorna lyste tycker jag :P Ikväll blir de hockey som vanligt hemma hos morfar. Är så mysigt att gå hem till dom och kolla, sen gör jämt mormor fika i första pausen :) Nu måste jag börja laga mat! 

  

2010-03-04
 12:13:08

Torsdag

Har suttit och pluggat nu i 1 timme faktiskt, men är inte klar än ... Jag vill gå ut ikväll! Men har ingen skjuts hem, alla jobbar ju. Nu när jag har sällskap med, Amanda skrev igår att jag gärna fick gå ut med henne och Bettan :P Men får se om de löser sig under dagen, men tror tyvärr inte de.. Kollar på Hem till gården på tv nu, hatade den serien förut men nu när jag har börjat kolla på den tycker jag den är bra :P Tänkte snart fixa nått att äta med, men ve inte vad. Blir nog en tallrik yougurt :)


2010-03-03
 19:30:40

Halv åtta hos mig

Alltså kan den som komenterade mitt förra inlägg förklara lite mer vad han/hon menade? Kan nästan gissa på vilken de är som har skrivit ioförsig :P Men ändå, vill veta vem de är och vad personen menar!

Nu ska jag iaf ha en egen kväll framför tv:n. Ska kolla på halv åtta hos mig som jag älskar att kolla på, och sen börjar Grey's anatomy som kanske är den bästa serien som finns!
2010-03-03
 15:55:28

Print

Läste Katrins blogg och såg att hon hade printat in en artikel, så då gör jag likadant. Jag tror verkligen att de här stämmer, gör inte ni de? Otrohet är bland de värsta som finns! Jag skulle inte tveka att lämna Jimmy om han var otrogen mot mig, och de hoppas jag att han skulle göra om jag var de med. Men de skulle jag aldrig vara..
 
2010-03-03
 15:40:10

Onsdag

Nej nu orkar jag inte åka in till stan nå mer den här veckan.. Tar sån lång tid att åka ju. Köpte ingenting idag, bara kollade runt :) Både Martin och mamma shoppade. Måste ju ha pengar till kryssningen så man kan köpa mkt dricka ;)

Ikväll känner jag verkligen för att hitta på något, vet inte vad bara .. Och imorn vill jag gå på Slick för de är nån studentfest där, men vet inte vem/vilka jag kan gå med :P Om de är någon som vill så hör av dig!


2010-03-03
 09:38:09

Gävle

Ska snart åka in till stan, skrev ju om de igår så tänker inte rabbla upp de igen ^^ Älskling sov hos mig inatt ändå, hehe. Jag som sa att vi skulle sova utan varann, men så blev de inte såklart :) Så tomt att sova själv ju .. Nu måste jag klä på mig och sminka mig, byyeee
2010-03-02
 17:56:59

Brynäs

Älskling ringde nyss och sa att han skulle komma hit snart :) Sen ska vi kila iväg till morfar och kolla på brynäsmatchen med han. Men inatt får han sova hemma, orkar inte vakna när han ska upp imorn, en natt klarar vi oss nog utan varann :) Imorn ska jag, mamma och brorsan åka till stan :) Martin ska åka längdskidor i hemlingby, och då kanske jag och mamma åker till typ dollar store eller nått medans, och sen ta en promenad tills han åkt klart. Efter de ska vi käka lunch och shoppa! Fast jag ska nog inte handla nått spec :P

GE MIG SOMMAR!

2010-03-02
 15:37:13

Hemma..

Ja då har man kommit hem från stan. Tyckte de gick på intervjun, hon ställde lite frågor och sen fick man gå in i ett rum och göra ett engelska/svenska test, tror de gick bra med men de va konstiga svenska ord som jag inte förstog riktigt.. Får svar inom några veckor om jag går vidare :) Efter de så hälsade jag på Emelie, va roligt att träffa henne och Terry (hennes hundvalp) :) Jag vill också flytta hemifrån! NUU ..


En lite suddig bild på Terry som precis hoppa upp i mobilen när jag skulle knäppa kort :P Tror han är en Amstaff eller vad de hette :)


2010-03-02
 09:08:42

Tisdag

Har inte tid att skriva nått nu, måste fixa mig! Ska med bussen som går 9.45 nämligen :) Skriver mer hur de gick senare.
2010-03-01
 18:19:25

Yes!

När jag gick in och kollade min mail idag så såg jag att jag hade fått mail från furuvik :) Stog att jag skulle på speedintervju imorn på stan, spännande! Tur som fan att jag gick in och kollade mailen! Sen efter den ska jag hälsa på Emelie Lindström, va as längesen vi träffades :)
2010-03-01
 15:27:47

Snöstorm

Har klarat av några av sakerna jag skulle göra idag :P Har läst artiklarna och kollat på filmen (som SÖG), bakat cheesecaken, och sen ut i detta väder och försökte skotta ut saaben men de va helt omöjligt!! Så jag gav upp och gick in och duscha.. Så får sola imorgon kväll ist när dom andra bilarna är hemma, för ikväll har jag inte tid. 




:)

 

2010-03-01
 10:11:32

Måndag

Godmorgon!
Känns som att jag har skitmkt jag måste hinna göra idag! Jag hade vela legat i soffan hela dan och kolla på tv..:P  Saker jag ska göra idag:
*Läsa tre artiklar från psykologin, typ 8 sidor kanske ..
*Kolla på filmen "This is England"
*Göra en analys på den och koppla olika saker i filmen till artiklarna. Analysen ska vara ungefär 2-3 A4 sidor :S
*Baka cheescake till ikväll. Då kommer Roger och Lillan hit och ska fira mig i efterhand för dom va i fjällen när jag fyllde.
*Skotta av Saaben för att kunna åka och sola lite.
De är de jag helst ska ha hunnit gjort idag .. Kanske inte låter som så mkt men de tycker jag.

Igårkväll va jag med Jimmy :) Vi kollade på blåsningen och sen första halvan av "Luftslottet som sprängdes", kunde inte vara uppe så sent eftersom Jimmy skulle upp kl 5 imorse. Så vi somna väl vid 23 kanske. Nej nu måste jag ta tag i den här dagen :P